UPOZNAJTE
INFINITY
PRINT

Od samog početka, naša misija je da osnažimo i inspirišemo ljude u regionu i širom sveta upoznavajući ih sa mogućnostima 3D štampe.

Zahvaljujući našem talentovanom timu i tehnologiji koju posedujemo, to je upravo ono što radimo.

Osnovne vrednosti na kojima je Infinity Print zasnovan

Sigurni i pouzdani

Infinity print je vaš pouzdan stručnjak. Nikada nismo arogantni i uvek strastveni. Znamo o čemu pričamo i žudno napredujemo da nešto objasnimo. Znaš da možeš računati na nas.

Otvoreni i profesionalni

Infinity print ima veoma otvoren način razmišljanja. Volimo da podelimo naše znanje da istražujemo i da zajedno idemo prema novim granicama. Sve je u istraživanju i obezbeđivanju da možemo učiniti najbolje proizvode.

Energični i razigrani

Kada nas upoznate, odmah osetite našu energiju. Mi vidimo svet kao naše igralište i želimo da uskočimo i istražimo. Mi smo veliki vernik u pokušavanje, da pravimo greške i da naučimo od njih.

Radoznali i inovativni

Mi uvek gledamo ispred krive. Mi to radimo tako što vidimo veću sliku i pravimo alate koje nam trebaju upravo sada. Mi smo vrsta ljudi koji bi želeli da eksperimentišu sa najnovijom tehnologijom i objasnimo drugima kako to funkcioniše.

Iskreni i uvek od pomoći

Kada neko zatraži pomoć, Infinity print će biti prvi koji će pružiti pomoć. Mi koristimo normalne reči, mi smo strpljivi i uvek pokušavamo da osiguramo da druga osoba sazna nešto od toga.

Neformalni i prijateljski nastrojeni

Infinity print ne voli formalnosti. Život mora biti lak i direktan. Dakle, svaki dan mi oblačimo farmerke i neku kul majicu i u našem srcu uvek preferiramo radni sto u neredu umesto stola upravnog odbora.

Pridružite nam se u ovoj
avanturi da promenimo
stvari na bolje. Posetite nas!


INFINITY PRINT

Veselina Maslaše 14, 21000 Novi Sad

office@infnityprint.rs

+38 16 38 12 82 90